banner image
Heategevus

Asusime toetama MTÜ-d Peaasjad

Grant Thornton Baltic on aastaid ulatanud abikäe abivajajatele, annetades erinevatele heategevusorganisatsioonidele nii raha kui ka meie töötajate aega. 2023. aastal lisandus toetatavate organisatsioonide sekka MTÜ Peaasjad, kes on oma hooleks võtnud Eesti inimeste vaimse tervise edendamise. 

Grant Thornton Balticu partner ja audiitorteenuste valdkonna juht Mart Nõmper rõhutas, et abivajajate märkamine ja aitamine on küpse ühiskonna tunnus. „Ka meie tahame oma panuse anda ja teha seda süsteemselt. Näiteks oleme järjepidevalt rahaliselt toetanud Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi, Eesti Loomaaiasõprade Seltsi ja Hille Tänavsuu Vähiravifondi Kingitud Elu. Möödunud aastal lisandus MTÜ Peaasjad,“ tõi Mart Nõmper näiteid.

„Head vaimset tervist on aasta-aastalt rohkem tähtsustama hakatud. Vaimse tervise muredest ei peljata enam rääkida ja ühiskonna hoiakute muutmisel on märkimisväärne roll olnud just MTÜ Peaasjad entusiastide tegevusel,“ põhjendas Mart Nõmper, miks hakati toetama ka MTÜ-d Peaasjad. Loomulikult on koostöö vastastikune: MTÜ Peaasjad spetsialistid on koolitanud vaimse tervise eest hoolitsemise teemadel Grant Thornton Balticu enam kui sajaliikmelist kollektiivi.

2009. aastal asutatud MTÜ Peaasjad tegeleb vaimse tervise edendamise, vaimse tervise probleemide ennetuse ja häbimärgistamise vähendamisega Eesti ühiskonnas. Ellu on kutsutud portaal Peaasi.ee koos e-nõustamise võimalusega ning pakutakse koolitusi ja teisi teenuseid, et vaimse tervise abi oleks paremini kättesaadav. Kõik see aitab kaasa tervemate inimeste ja seeläbi tervema ühiskonna sünnile.

Tellige meie uudiskiri

Selleks et olla kursis majanduses toimuvaga, saada õigel ajal infot seadusemuudatustest ja olulisematest arengusuundadest maksu-, õigus- ja muudes äritegevuses olulistes valdkondades, tellige meie uudiskiri.

Kopeerige artikli tekst