banner image
Meie uudised

Grant Thornton Balticu töötajad tunnustasid tublisid kolleege

Igal aastal tunnustavad Grant Thornton Balticu töötajad lõppenud aasta tublimaid kolleege ja tõstavad esile olulisi projekte.

Jaanuari lõpus toimus veebi vahendusel 2020. aasta parimate töötajate auhinnagala. 2020. aasta oli eriline ja kujundas „uut normaalsust“. Seda pitserit kandsid ka mitmed võiduprojektid.

Parim kliendikogemus

Riskijuhtimise tiim

Kai Paalberg
Riskijuhtimisteenuste valdkonna juht

Merili Kiipus
Riskijuhtimisteenuste nõustaja

Riin Veidenberg
Riskijuhtimisteenuste nõustaja

Tuulikki Uluots.jpg

Tuulikki Uluots
Riskijuhtimisteenuste nõustaja

Riskijuhtimisteenuste tiim on Kai juhtimisel teinud väga head tööd ja saavutanud turul lühikese ajaga arvestatava tuntuse siseauditi teenuse osutamisel. Neil on selged eesmärgid, nad on süstemaatiliselt edendanud kliendisuhteid ja arendanud ajakohaseid teenuseid. Riskijuhtimisteenuste tiimi klientide tagasiside on alati positiivne.

Kai meeskond on alati valmis teiste valdkondade projektides kaasa lööma ja nad kaasavad ka ise teiste osakondade ja valdkondade töötajaid, mis võimaldab pakkuda klientidele paremat teenust ning töötajatel laiendada oma silmaringi ja oskusi.

Parim töötajakogemus ja silmapaistva juhi auhind

Mart Nõmper

Mart Nõmper-Grant Thornton Baltic-250x250.png

Mart Nõmper
Partner
Audiitorteenuste valdkonna juht

 

Mart on särasilmne ja inspireeriv juht, kes on toonud meie auditivaldkonda uue hingamise. Tema juhtimisel on auditivaldkond kasvanud ning osakonna struktuur korrastunud ja tõhusamaks muutunud. Infovahetuski on paranenud ning töötajate rahulolu samuti. Mart märkab olukordi, kus peaksime oma inimesi toetama ja ta on avatud ettepanekutele, kuidas meie töötajate kogemust veelgi paremaks muuta.

Mardil on pealehakkamist mitmel rindel: ta kirjutab meelsasti arvamusartikleid, esineb konverentsidel, koolitustel ja raadios ning osaleb aktiivselt erinevate organisatsioonide tegevuses. Ta on avatud uuendustele ja muudatustele ning aitab neid ka oma tiimis sujuvalt ellu viia.

Koostöö auhind

Efektiivne sisekommunikatsioon kevadise koroonakriisi ajal

Marge Litvinova, Mati Nõmmiste

Marge Litvinova-Grant Thornton Baltic-250x250.png

Marge Litvinova
Personalijuht

Mati Nõmmiste.jpg

Mati Nõmmiste
Juhtiv partner

Marge ja Mati olid kevadise koroonakriisi ajal meie kindlustandev duo. Nad mõtlesid läbi ja korraldasid sujuvalt meie liikumise kodukontoritesse, samuti info edastamise ja suhtlemise nii ettevõttes kui ka töögruppides. Nad olid tagala, kelle poole sai alati kõikide küsimustega pöörduda. Marge ja Mati tegid kõik endast oleneva, et meil oleks ka kodudes hea töötada ja tiimivaim ei raugeks. Muidugi osalesid töökorralduse muutmises kõik juhid ja IT-l oli siin väga oluline roll, aga Marge ja Mati olid sellel ajal kindlasti meie majakaks ja tugisambaks, kes säilitasid rahu, positiivse suhtumise ning selge pilgu ka kõige keerulisematel hetkedel.

Aasta tugitöötaja

Liina Lehis

Liina Lehis
Tehniline assistent

 


Liinaga on väga lihtne koostööd teha. Ta mõtleb alati sammukese ette ja teeb natukene rohkem, kui temalt oodatakse. Liina suur pluss on seegi, et ta pakub alati ise lahendusi ning teeb seda loomulikult ja sujuvalt.

Üks kolleeg iseloomustas Liinat niimoodi: „Liina on uskumatult kiire ja leidlik töökaaslane. Ta aitab alati hea meelega ning pole kordagi olnud tunnet, et ta ei taha või ei jõua kellegi küsimusega tegeleda. Olen tänulik, et mul nii armas kolleeg on!“.

Aasta audiitor

Aivar Kangust

Aivar Kangust.jpg

Aivar Kangust
Partner

 

Aivaril on ligi kolmekümneaastane audiitoritöö kogemus. Selle aja jooksul kogunenud teadmiste- ja kogemustepagas on niivõrd suur, et Aivar ei jää hätta ka kõige keerulisemate ülesannetega. Lisaks on Aivar konkreetne, aus ja avatud suhtleja, kes oskab häid suhteid luua ja hoida. Aivar on alati oma tiimi jaoks olemas. „Ta on sõbralik ja muhe mees ning väga tark,“ iseloomustas Aivarit üks meie kolleeg.

Aasta raamatupidaja

Maris Ukanis

Maris Ukanis.jpg

Maris Ukanis
Raamatupidaja

 

Maris viis end 2020. aastal kurssi krüptoettevõtete raamatupidamisega ning on lahkelt nõus oma teadmisi ja kogemusi ka teistega jagama. Ta on laia silmaringiga, märkab klientide probleeme ning on seetõttu silma paistnud väga hea kliendisuhtlusega. Maris on oma töös kiire ja täpne!

Aasta nõustaja

Brigitta Jõgi

Brigitta Jõgi.jpg

Brigitta Jõgi
Õigusnõustaja

 

Brigitta on suhteliselt lühikese ajaga uskumatult palju arenenud. Juristi assistendist on saanud iseseisev ja projekte juhtiv nõustaja, kes küsib nõu ja abi üksnes siis, kui ise kuskilt mujalt vastust ei leia. Brigitta leiab lahendusi, aitab teisi, mõtleb kaasa ning on väga proaktiivne, usaldusväärne ja meeldiv kolleeg. Ta on ka väga hea suhtleja ning orienteerub suurepäraselt IT-valdkonnas. See tähendab, et ta suudab koordineerida ka projekti tehnilist teostust.

Aasta projekt

Auditimetodoloogia uuendamine

Anni Vaiksaar.jpg

Anni Vaiksaar
Auditijuht

Galina Novikova.jpg

Galina Novikova
Auditijuht

Helery Roos.jpg

Helery Roos
Auditijuht

Janno Greenbaum.jpg

Janno Greenbaum
Partner

Jekaterina levai.jpg

Jekaterian Levai
Auditijuht

Meeli Tali-Aruväli.jpg

Meeli Tali-Aruväli
Auditijuht

Merle Rõbovõitra.jpg

Merle Rõbovõitra
Auditijuht

Teet Haak.jpg

Teet Haak
Auditijuht

Triinu Randmäe.jpg

Triinu Randmäe
Auditijuht

 

Mullu lisandus meie  audititiimi mitmeid professionaale, kes tõid kaasa erinevaid kogemusi ja teadmisi. Auditimetodoloogia projekti eesmärk oli ühtlustada meie audititiimi töömeetodeid ja luua uued tööpaberid, mille tulemusena saame pakkuda veelgi kvaliteetsemat teenust. Nüüd töötame tänapäevasemalt ja nutikamalt, nii et iga meie tegevus ja samm on läbi mõeldud.

Aasta uus tulija

Tiina Põri

Tiina Põri.jpg

Tiina Põri
Raamatupidamise grupijuht

 

Tiina on teeme-ära-suhtumisega inimene. Tema teadmistest ja oskustest on väga palju kasu nii raamatupidamise juhtgrupile kui ka kogu osakonnale. Tiina kohta kirjutas üks kolleeg: „Igas raamatupidamise meeskonnas peaks olema oma Tiina:)“.

Tiina on nii klientide kui ka kolleegidega suheldes alati austav ja meeldiv ning teeb tööd suure pühendumusega.

Aasta uuendaja

Grant Thornton Balticu finantsosakonna ja raamatupidamise ümberkorraldamine

Mikk-Mägi-GT-250x250.png

Mikk Mägi
Partner
Finantsnõustamise valdkonna juht

 

Karolin Kutman.jpg

Karolin Kutman
Raamatupidaja

Grete Külaviir.jpg

Grete Külaviir
Raamatupidaja

Miku eestvedamisel korraldasime mullu ümber oma ettevõtte finantsjuhtimise. Selle tulemusena on suhtlus meie finantsosakonnaga muutunud kiiremaks ja lihtsamaks.

Aasta arendaja

Andmekaitse ja infoturbe teenusevaldkonna arendamine

Maili Torma

GT_250x250_MailiTorma.png

Maili Torma
Andmakaitse ja infoturbe teenuste valdkonna juht

 

Maili on viimase aasta jooksul andmekaitse ja infoturbe valdkonda väsimatult arendanud ja kasvatanud, nii et see sai tänavu eraldiseisvaks teenusevaldkonnaks. Lisaks veab Maili Eesti Andmekaitse Liidu tegevust, kirjutab artikleid, koolitab ning töötab välja uusi teenuseid. Maili on avatud suhtleja, hea kontaktide looja ning hinnatud kolleeg. Ta kaasab oma töödesse ka teiste valdkondade inimesi ning suudab oma sõbralikul ja omapärasel moel luua ettevõttes positiivse õhkkonna.

Aasta toetaja

Barbara Püss

Barbara Püss.jpg

Barbara Püss
Bürooassistent

 

Barbara on alati rõõmsameelne ja abivalmis. Ta on väga operatiivne ja valmis alati appi tulema. Barbara lööb käed külge ka sellistele asjadele, mis otseselt tema ülesanne ei ole. Lisaks oskab ta õigel hetkel öelda või kirjutada selliseid sõnu, mis toovad naeratuse näole :)

Aasta innovatsioon

Kaugtöö sujuv korraldus

Kaugtöö on tulnud, et jääda. Meie ettevõte on hea näide kiirest kohanemisest ja töötajatele paindliku töötamise võimaldamisest. Kodukontoris töötamise juures saab välja tuua mitu olulist aspekti:

  • Grant Thornton Baltic oli tehniliselt valmis selleks, et töötajad saaksid häireteta tööd teha ka kodukontorites. IT-tugi oli ja on kogu aeg olemas.
  • Me korraldasime sujuvalt ümber infovahetuse, koosolekute korraldamise ja suhtlemise. Selle tulemusel olid töötajad kogu aeg informeeritud ja kaasatud.
  • Me mõtlesime läbi riskikohad ja ohud, millega töötajad kodudes kokku võisid puutuda, ja leidsime neile lahendused.
  • Nii meie ettevõtte, osakondade kui ka tiimide juhid tegid omalt poolt kõik, et töötajad ei jääks kodus üksi, et tiimitunne säiliks, et töötajad ei põleks läbi ja kodus töötamine oleks meeldiv kogemus.

Kodukontor oli kindlasti 2020. aasta üks suurimaid proovikive, kuid me saime väga hästi hakkama!

Palju õnne kõikidele võitjatele! Uued kolleegid ja uued teod jõuavad rambivalgusesse juba järgmisel aastal!

Vaata pilte!

2020. aasta võitjad jagasid meiega oma rõõmu.

Kai-2.jpg Brigitta.jpg
Barbara.jpg Tiina Põri 3.jpg
Mart.png Triinu Randmäe ja Aasta projekt (2).png

 

Täname video- ja meedialahenduste ettevõtet Babahh ja õhtujuht Simeoni Sundjat, kes aitasid meie virtuaalse auhinnagala sujuvalt ja suurejooneliselt eetrisse.

Kopeerige artikli tekst