banner image
Meie uudised

Palun saage tuttavaks: meie uued partnerid!

Sel sügisel liitus Grant Thornton Balticuga rekordiliselt kuus uut partnerit. Neist suisa neli on meie Eesti ettevõttest ning Lätist ja Leedust kummastki üks. Nüüd on meil kokku 21 partnerit.

Meil on hea meel tervitada partnerite seas vandeaudiitoreid ja auditijuhte Anni Vaiksaart ja Martin Luike, raamatupidamise valdkonna juhti Gaily Kuusikut ning kliendikogemuse juhti Terje Liivi. Lätist liitus partnerite ringiga vandeaudiitor Raivis Irbītis ja Leedust palgaarvestuse osakonna juht Inesa Greičė. 

New Partners 2024Fotol esimeses reas vasakult Anni Vaiksaar, Gaily Kuusik, Terje Liiv, Inesa Greičė. Tagumises reas vasakult Martin Luik ja Raivis Irbītis.

Tänavu 32. tegevusaastat tähistanud Grant Thornton Balticu üks asutaja ja juhtiv partner Mati Nõmmiste sõnas, et nagu paljudes Baltikumi ettevõtetes, seisab ka Grant Thornton Balticu tippjuhtkonnas lähiaastatel ees põlvkonnavahetus. „Noored juhid peavad saama piisavalt aega sisseelamiseks. Oluline on ka ühendada staažikate partnerite elukogemus noorte juhtide energia ja uutmoodi mõtteviisiga,“ sõnas Mati Nõmmiste. 

Ta lisas, et kuna Grant Thornton Balticu moto on „Kasvame koos!“, on hea meel näha, et noored inimesed tõesti kasvavad ja arenevad koos ettevõttega. „Loodame, et see trend jätkub ja saame ka edaspidi partnerite ringi kaasata rohujuuretasandilt alustanud kolleege,“ mainis Nõmmiste.

Ühtlasi on uute partnerite seas seekord suisa neli naist. „Meie eesmärk ei ole kvoodi täitmine, vaid see on asjade loomulik käik. Naisjuhid toovad tasakaalu ettevõtte juhtimisse ja suunavad tähelepanu ka töötajatega seotud pehmematele juhtimisotsustele, mis on tänapäeval järjest enam fookuses. Näiteks sai Grant Thornton Baltic 10. oktoobril vaimse tervise päeval peaasi.ee välja antava vaimset tervist väärtustava tööandja pronkstaseme märgise,“ tõi Mati Nõmmiste näite. 

Soovime uutele partneritele teravat taipu ja julget meelt, et meie ettevõte jätkaks kindlalt kasvukursil!

GTB Partners 2024Grant Thornton Balticu partnerid 2024