banner image
Meie uudised

Grant Thornton Baltic pidas Riias konverentsi

Töö sujub paremini, kui seda saab teha inimestega, keda sa hästi tunned. Ja muidugi peitub koostöös jõud! Oleme Grant Thornton Balticus alati seda uskunud ja seetõttu on meie Eesti, Läti ja Leedu tipp- ja valdkonnajuhid juba kümme aastat vähemalt korra aastas kokku saanud. 

GTB Manager's Conference Riga 2024

Seekord võõrustasid 10.–11. oktoobril Eesti ja Leedu kolleege lätlased. Esimesel Riias veedetud päeval arutati asju eri valdkondade töögruppides. Fookuses oli näiteks see, kuidas:

  • pan-Balti klientide teenindamist sujuvamalt korraldada; 
  • paremini kasutada olemasolevad tarkvarasid; 
  • teeninda kliente nii, et tase oleks ühtlaselt kõrge, aga arvesse võetaks iga riigi ärikultuuri. 

Tore päev jõudis sujuvalt meeleolukasse õhtusse, kui sai nautida õhtusööki ja panna Riia restoranide tase põhjalikult proovile.

Teisel päeval tervitasime uusi Grant Thornton Balticu partnereid, vaatasime üle, kuidas lõppes möödunud hooaeg, ja uurisime, mis on meie kolmes riigis tegutseva ettevõtte peamised väljakutsed alanud hooajal.

Hakkasime välja andma uut auhinda

Grant Thornton Balticu Eesti ettevõttel on tublide töötajate ja oluliste projektide tunnustamine olnud toredaks traditsiooniks juba 12 aastat. Nüüd aga valisime esmakordselt Baltikumi parimaid projekte. Kolme riigi ettevõtte töötajad said nomineerida tiitlile „Grant Thornton Baltic Awards“ pan-Balti projekte. Ülekaalukalt valiti võitjaks meie rahvusvahelise palgaarvestuse kliendi ADP-ga tegelev töörühm. ADP on olnud pikka aega meie klient nii Eestis, Lätis kui ka Leedus ja on alati silma paistnud nõudlikkusega. See paneb meid aeg-ajalt proovile, kuid aitab meil arendada ka oma teenuse taset. Ühtlasi on meie töörühm oma pühendumisega pälvinud ka ADP tähelepanu: näiteks saime 2022. aastal auhinna 15-aastase suurepärase koostöö eest Balti riikides ADP klientidele palgaarvestuse tegemisel. Kindlasti jätkame kogu Baltikumi hõlmavate projektide esiletõstmist ka edaspidi.

Pan Baltic Award Winner 2024

Konverentsi teise päeva pärastlõunal said meie töötajad oma silmaringi laiendada näiteks talendijuhtimise ja tehisintellekti teemadel, mida tutvustasid meile nende alade silmapaistvad spetsialistid Lätist. Nagu ühele konverentsile kohane, lõppes päev vägeva trummishow ja värvidemänguga Riia Digital Art House’is.

Kokkuvõttes oli konverents meeleolukas ja huvitav ning andis parajalt mõtlemisainet. Ja muidugi tuleb kõik tähtsad kokkulepped nüüd ellu viia. Suur tänu Grant Thornton Balticu Läti korraldustiimile! Kohtume juba järgmisel aastal Tallinnas.

Digital Art House

Digital Art House

Digital Art House

Digital Art House

Digital Art House